Valea Calelor Salbatice. Ti se taie respiratia de la asemenea frumusete!

In fiecare primavara, pe tarmul Oceanului Pacific, in regiunea Big Sur din California, printre vegetatia bogata de pe litoral infloreste Valea Calelor Salbatice (Calla Lily Valley).

Pe fondul Oceanului Pacific si soarelui, care apune la orizont, se desfasoara o priveliste incredibil de frumoasa: niciun spectator nu ramane indiferent in fata ei.

Calele infloresc mai activ in luna martie. De aceea, toti oamenii, care doresc sa se bucure de frumusetea infloririi lor, trebuie sa viziteze obiectivul turistic californian anume in aceasta perioada.

Pentru ca florile salbatice sa fie protejate de calcatul in picioare, pe teritoriul vaii au fost amenajate carari si scari turistice, care se intind de pe plaja pana in desisul padurii de sequoia.

Locul de crestere a calelor se considera periculos pentru plimbari. Aici este necesar sa respectati cu strictete masurile de siguranta, deoarece valea este inconjurata de iedera otravitoare, urzici si vagauni adanci.

Valea pitoreasca a calelor, unde pot fi vazute o sumedenie de flori albe ca zapada, se afla in Big Sur, California, la adresa: 26374 Cabrillo Hwy, Carmel-by-the-Sea, CA 93923.