Test de personalitate: Fa o alegere si afla lucruri despre Karma vietii tale!

Foarte multa lume abia a asteptat acest test de personalitate pentru a-si citi cat mai tare lucrurile impresionante despre karma vietii lor. Te numeri printre ei? Haide sa aflam ce se citeste si despre karma vietii tale alegand una din cele 3 imagini expuse special acestui test de personalitate impresionant!

ALEGERE 1

Dat fiind faptul ca ai facut doar lucruri bune intreaga ta viata, karma ta este mai mult decat imaculata si incepand cu 2018 vei vedea si tu acest lucru foarte,foarte clar. Pentru ca in toti anii pe care i-ai trait pana acum ai stiut doar sa daruiesti, toate aceste gesturi generoase se vor intoarce inzecit, astfel incat iti vor aduce o bucurie enorma in viata. Avand in vedere comportamentul tau din ultima perioada cartea karmei anunta foarte clar ca te asteapta o surpriza fenomenala in viitorul apropiat ce-ti va aduce multe lacrimi de bucurie.

Viteza luminii este mica pe langa viteza anilor vietii tale care au trecut si nici nu ai apucat sa ii vezi bine, insa ai amintiri foarte placute alaturi de oameni minunati care o sa iti faca batranetea foarte frumoasa, vei avea ce povesti nepotilor! Precum pasarea colibri au zburat si anii vietii tale si ai ajuns in acest moment, moment in care ai capatate mii de lectii de viata ce te-au ajutat pana acum si te vor ajuta si de acum incolo.

ALEGERE 2

Doar pentru ca ai stiut cand ai ceva util de spus si cand nu, toate vorbele tale pline de incurajare, sustinere si blandete se vor intoarce nu de zece ori, ci de un trilion de ori. Niciodata nu ai ranit inima unei persoane, iar acest fapt va fi rasplatit de o persoana speciala ce va intra in viata ta doar si doar pentru a-ti invalui inima in iubire. Vei deveni o persoana foarte apreciata extrem de curand in urma descoperirii unui talent nemaipomenit si foarte bine ascuns pe care decizi sa il impartasesti si cu oamenii din jur ce vor fi foarte incantati de ceea ce stii tu sa faci.

Curand vei deveni precum un mentor pentru o persoana ce incepe sa devina pasionata de un lucru la care tu esti cu adevarat profesionist, iar odata cu aceasta apropiere persoana respectiva se va indragosti de tine, caci este sufletul tau pereche! Vei pleca intr-o calatorie indepartata unde iti vei gasi pacea si echilibrul vietii, iti vei pune toate gandurile in ordine si vei strange forte noi pentru a te reintoarce in obositoarea viata pe care o traiesti zilnic, acea calatorie te va face sa intelegi unele lucruri ce-ti vor colora viata.

Asemenea unui ghepard au fugit si anii pe langa tine si uite asa momentele frumoase sunt niste amintiri de povestit nepotilor, iar prezentul este viitorul de atunci, iar viitorul de acum este prezentul ce o sa te faca sa zambesti cand il vei trai. Viteza sunetului este colosal de mica in comparatie cu viteza anilor ce au trecut pe langa tine si i-ai trait exact asa cum ai stiut tu mai bine, chiar daca esti intr-un moment mai incetosat, curand viata ta va capata un contur frumos si o claritate impecabila.

ALEGERE 3

Sufletul tau este extrem de curat, tocmai deaceea in foarte scurt timp un alt suflet bland si iubitor isi va face aparitia in viata ta cu scopul de a-ti rasplati blandetea si iubirea. Ai ajutat fara ezitari orice om care a avut nevoie de tine, iar datorita acestui lucru cartea karmei a decis ca tu sa primesti ajutorul suprem de fiecare data cand vei intampina o problema pe parcursul vietii! Desi anii au trecut pe langa tine precum vantul, viata ta nu se sfarseste aici, ci din contra! Tocmai incepi sa o traiesti, caci in aproximativ doua luni in viata ta isi va face aparitia o persoana ce te va invata ce inseamna sa traiesti cu adevarat!

Anii au zburat precum un fluture si iata-te aici, intr-un mic moment de confuzie in care nu stii sigur daca esti pe drumul cel bun, ma bucur sa te anunt ca in sase saptamani de acum incolo te vei convinge ca esti pe cel mai bun drum! Precum un avion au trecut toti anii pe langa tine si inca simti ca nu ai apucat sa traiesti suficient, iata o veste extraordinar de buna, in noua saptamani de acum incolo in viata ta va intra o persoana ce te va invata sa traiesti cum nu ai mai facut!

Asemenea unei masini de curse au trecut toti anii pe langa tine, nu ai de ce sa ai regrete, fiindca ai avut o viata foarte buna daca stii din ce unghi sa o privesti, iar ceea ce te asteapta de acum incolo va fi de un trilion de ori mai bine! Viteza unui glont este mica in comparatie cu viteza anilor ce au trecut pe langa tine, desi ai avut atat suisuri, cat si coborasuri, ai ramas intotdeauna un om puternic si ai tinut capul sus indiferent de circumstante, in trei zile totul va deveni mai bine ca niciodata!

Ca un fulger au trecut toti anii pe langa tine si ai avut mii si mii de experiente atat placute, cat si neplacute si cu toate acestea ai trecut de fiecare data peste toate obstacolele fiind vesnic o persoana plina de optimism!