animale-salvate

Îți vor topi inima: imagini cu oameni curajoși care ajută animalele aflate în difultate

Prietenia absolută depăşeşte bariera dintre specii. Aceste imagini superbe ne arată că legătura profundă dintre oameni şi animale este sacră şi nu mai are nevoie de cuvinte.

Chiar dacă nu vorbesc, animalele au felul lor în care ne arată ataşamentul faţă de noi, oamenii, şi nevoia de a fi iubite şi ajutate. E ceva magic, de multe ori inexplicabil, care le face pe aceste fiinţe minunate să se apropie de noi, să aibă încredere în noi şi să ne facă să ne arătăm bunătatea.

Alteori, explicaţia este foarte simplă şi poate fi cuprinsă într-un singur cuvânt – mâncarea; animalele şi păsările pofticioase sunt atrase de hrana pe care le-o putem oferi şi lasă deoparte teama sau timiditatea.

pompier-catel

Aceştia au reuşit să salveze o pisică şi un câine, care rămăseseră singuri în apartamentul în care izbucnise focul, scrie MDPA Mişcarea Dreptate pentru Animale pe pagina sa de Facebook. Animalele au fost duse în ambulanţa sosită, de asemenea, la faţa locului, unde le-a fost acordat primul ajutor.

„Pompierii nu salvează doar oameni. Uneori, în timpul misiunilor pe care le efectuează, trebuie să acorde ajutor şi animalelor de companie suprinse de flăcări. Aşa cum s-a întâmplat la un incendiu izbucnit într-un bloc din Bucureşti, în prima zi de Paşte”, se arată pe respectiva pagină de pe reţeaua de socializare.

tub-oxigen

Pompierii de la Detaşamentul Apărătorii Patriei din Capitală au dat tuturor o lecţie de umanitate zilele trecute, când au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incediu.

Proprietarii au lăsat o candelă aprinsă în baie şi au plecat de acasă. În apartament au rămas însă un căţel şi o pisică, care riscau să ardă de vii. Pompierii de la Detaşamentul Apărătorii Patriei din Capitală au intervenit la timp şi reuşit să salveze animalele.

oameni-catel

Pompierii de la Detaşamentul Apărătorii Patriei din Bucureşti au câştigat simpatia internauţilor, după ce au acordat ajutor unui câine şi unei pisici suprinşi de flăcări, într-un apartament. Fotografiile care au surprins întreg momentul au devenit virale pe reţelele de socializare.

Redactia

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x