Gingășie uimitoare: 10 idei de manichiură care m-au impresionat nespus

Manichiurile anului 2019 vor fi mai stilate, mai elegante și mai reprezentative pentru cele care le vor purta.

În materie de manichiuri, anul 2019 vine cu câteva concepte noi pe care marii stiliști și tehnicieni din domeniul nail art le-au elaborat, concepte care vor începe să fie promovate în întreaga lume la finele anului 2018.

anichiurile anului 2019 au un stil inovator, îndrăzneț și confortabil de purtat. De asemenea, se păstrează multe dintre elementele de bază ale manichiurii, elemente care vor fi adaptate noilor tendințe.

Forme pentru manichiurile anului 2019

Manichiurile anului 2019 ar fi incomplete fără o teoretizare a formelor, mai ales că aici se regăsește aspectul principal al unei manichiuri perfecte. Cu cât forma este mai potrivită, mai reprezentativă și mai bine făcută, cu atât manichiura va arăta mai bine. Pentru a cunoaște principiile unei manichiuri perfecte pentru 2019, trebuie să începem de la cunoașterea formelor care se vor purta cel mai mult:

Stiletto – este o formă pentru manichiură foarte elegantă, dar foarte îndrăzneață. Unghiile stiletto sunt simbolul unor epoci de mult apuse, dar își păstrează încă feminitatea. O astfel de formă se potrivește foarte bine pentru femeile care știu ce vor, care sunt foarte hotărâte, independente și puternice. Pe unghia stiletto se poartă nuanțe de roșu intens, de vișiniu sau purpuriu, albastru regal sau chiar negru.

Migdală – manichiurile în 2019 vor fi dominate de această formă migdalată. O astfel de formă trimite cu gândul la pasiune, eleganță, rafinament și mult bun-gust. De asemenea, forma migdală este și foarte ușor de purtat, aceasta arătând la fel de bine indiferent de nuanța purtată. Pe o unghie migdală se poate aplica orice fel de lac, orice fel de model, în special cel French, clasic sau modernizat, accesorizat.

Migdală rusească – păstrând, în linii mari principiile formei migdală, migdala rusească aduce un plus de volum asupra unghiei. În cazul acestei forme, unghia trebuie să fie ușor bombată, foarte grafică la extremități. Migdala rusească este un punct forte al manichiurilor în 2019, fiind o formă potrivită pentru cele mai îndrăznețe dintre voi.

Balerină – unghiile balerină sunt foarte îndrăznețe și de efect în ceea ce privește manichiurile anului 2019. Deși au o formă destul de grafică, unghiile balerină pot fi foarte ușor de purtat și asortat. Pe o astfel de formă se potrivesc foarte bine strasurile, catifeaua sau glitter-ul. Aceste elemente vor estompa puțin din forma aceea bruscă a unghiei.

Oval clasic – unghiile tăiate la rotund și puțin pilite sunt varianta cea mai simplă de manichiură pentru anul 2019. Elegante și foarte ușor de purtat, aceste unghii merg la sigur, căci se potrivesc cu o mulțime de situații, nuanțe și stilizări. Pe o unghie rotundă se poate aplica orice fel de lac de unghii, dar la modele este suficientă o pictură minimalistă.

Pătrat clasic – manichiurile pentru 2019 nu se dezic de formele deja clasice, așa că unghiile pătrate vor fi și ele foarte în vogă. Purtate în nuanțe tari, viu colorate, care să atragă privirea, acestea vor ieși din anonimat. În cazul unghiilor pătrate, culoarea face prima impresie, nu forma.