Evitați aceste ipuri de bărbați, cu care nu trebuie să vă căsătoriți

Vrei o relatie stabila, dar inca nu ai gasit un barbat care sa fie pe gustul tau? Mai intai afla care sunt cei de evitat pentru a nu mai pierde timpul cu optiuni eronate.

Daca in planurile de viitor ai inclus o casatorie, afla care sunt barbatii cu care nu ar trebui niciodata sa intemeiezi o familie, din cauza caracterului lor.

Burlacul curtenitor. Este tipul de care trebuie sa te feresti cel mai mult. Acest barbat este foarte destept, fermecator si manierat si te va cuceri prin cuvinte frumoase. Va spune intotdeauna ca nu si-a gasit doamna potrivita, iti va da false sperante si nu te va prezenta prietenilor sau familiei pentru ca nu este pregatit pentru o relatie serioasa.

Cel care nu a trecut peste fosta. Inca nu a trecut peste faptul ca s-a despartit de fosta iubita si orice fel de femeie cu care s-ar intalni, nu se va ridica la nivelul ultimei sale iubiri. Acesta este probabil motivul pentru care nu se va casatori cu tine, pentru ca este in cautarea unei femei care sa fie ca EA.

Romanticul incurabil. Tipul de barbat romantic este axat pe casatorie, dar, din pacate, atunci cand dispar fluturasii din stomac o sa dispara si el. Intalnirile vor fi ca o luna de miere fara sfarsit, dar ai grija pentru ca este tipul care cauta aspect fizic si nu sentimente.

Ceva mai bun. Acest tip de barbat se va intreba mereu daca nu cumva exista o femeie mai buna si din aceasta cauza isi va pastra mereu optiunile deschise.

Barbatul de cariera. Inca incearca sa descopere ce vrea de la cariera lui. Din aceasta cauza, probabil isi va indrepta toata atentia pe serviciu si nu pe relatie. Jobul este prioritatea lui numarul 1.

Baiatul mamei. Este tipul care are o relatie foarte apropiata cu mama. Desi este grijuliu, iubitor si intelegator, mama lui il va influenta nu numai in cariera, ci si in viata amoroasa. Daca te gandesti sa-i dai o sansa si sa-l pui sa aleaga intre tine si mama sa, pregateste-te pentru un raspuns care s-ar putea sa nu-ti placa.

Barbatul Peter Pan. Sindromul Peter Pan este des intalnit printre domnii de 30-40 de ani care se poarta ca niste baietei de liceu si nu ca niste barbati, asa cum ar trebui. In ciuda faptului ca sunt spontani si amuzanti, cand vei avea nevoie de el pentru a lua o decizie importanta, probabil nu va fi pe langa tine pentru a te ajuta.

Obsedatul de control. La inceput o sa para ca iti ofera protectie, dar s-ar putea sa ajunga sa te sufoce pentru ca o sa vrea sa tina evidenta programului tau si sa stie tot ceea ce faci.