Doar câteva persoane pot trece acest test: câte Q vedeți în această imagine?

În ultima vreme apreciem din ce mai mult puzzle-urile și testele de inteligență. Care ar putea fi cauza? Cine știe? Poate că acest lucru se datorează faptului, că dezvoltarea tehnologiilor ne-a facilitat foarte mult viața, așa că ar trebui să căutăm noi modalități de a ne antrena creierul.

Ar fi bine să facem în fiecare zi câte o pauză pentru a-i permite creierului să se antreneze încercând alte tipuri de activități.

Testele, puzzle-urile, sudoku, cuvintele încrucișate, diferite imagini sau problemele de matematică ne vor pune creierul în mișcare.

Uneori, pentru a rezolva aceste teste, avem nevoie de mult timp, alteori reușim să le rezolvăm imediat.

Depinde de zile și de starea noastră. Considerăm, că astfel de exerciții sunt cu adevărat utile pentru creierul nostru.

Am descoperit recent acest puzzle și l-am propus și colegilor noștri: niciunul dintre ei nu a reușit să-l rezolve din prima încercare. De aceea am decis să vă provocăm și pe dvs.

Acest puzzle este o adevărată provocare pentru ochii și creierul dvs! Este important să vă concentrați pentru a obține cel mai bun rezultat!

Câte Q puteți găsi?

În această imagine litera Q se ascunde printre litera O. Întrebarea este: câte Q sunt în această imagine? Aveți doar 10 secunde pentru a le găsi pe toate. Care este răspunsul Dumneavoastră?

Deci câte Q ați găsit?

Sperăm că ați reușit să rezolvați în doar 10 secunde!

În următoarea imagine puteți vedea răspunsul! Acestea sunt scrise cu alb, iar în partea de jos a imaginii este indicat numărul corect!

În imagine sunt ascunse 9 Q!

Ați găsit mai mult de 5? Felicitări, înseamnă că v-ați descurcat bine cu sarcina! Faceți clic pe butonul Distribuiți, provocați-vă și prietenii!