Dinții sunt oglinda karmei. Ce pot spune ei despre tine

Dantura este unul dintre elementele importante ale corpului care ar trebui să aibă parte de o îngrijire specială la fel ca restul corpului. De obicei, dinţii ar trebui să fie drepţi şi bine proporţionaţi în raport cu fizionomia feţei, iar un zâmbet frumos este unul dintre primele lucruri care se remarcă la o persoană.

Poate nu ştiai până acum, dar forma, aspectul, culoarea și dimensiunea dinților dezvăluie o serie de trăsături unice pentru personalitatea fiecăruia dintre noi, conform site-ului secretele.com.

Dinții îți oferă indicii prețioase cu privire la personalitatea ta și cea a altor persoane. Iată ce poți afla despre tine și despre cei din jur analizând mai atent aspectul danturii.

1. Dinți de forma convexă:

Această formă este caracteristică persoanelor vorbărețe și chiar vociferante, care tind să fie agresive și nu se împăca bine cu refuzul. La contactul cu astfel de persoane, reacția subconștientă este de a manifestă rezervă și precauție. La femei, formă convexă este mai puțin pronunțată decât la bărbați, iar acest aspect le conferă un aspect agreabil și un aer convingător și impunător.

2. Dantura mixtă, cu forma atât convexă cât și concavă:

În acest caz, partea inferioară a dinților este convexă, în timp ce partea superioară este concava. Această dispunere a dinților este denumită, de regulă, „dantura rasturnata”, și este caracteristică persoanelor convingătoare, care se exprimă cu ușurință și într-o manieră elocvență. în schimb, aceste persoane nu prea au parte de noroc în carieră. De multe ori, sfârșesc prin a fi abandonate de susținători atunci când nu reușesc să se impună în competițiile publice. Le lipsește norocul câștigătorului, și de multe ori termină cursă pe locul doi.

3. Dinți ascuțiți:

Persoanele care au dinții inegali – când mici, când mari, când ascuțiți, când netezi – tind să fie lacome, punând mereu propriile interese pe primul loc. Pot fi impulsive, agresive, inconsecvente și, de multe ori, contradictorii, gândind într-un fel și acționând într-un cu totul alt fel. Firi temperamentale, aceste persoane întâmpina mari probleme în relațiile sentimentale, fiind complet ocolite de noroc în chestiunile amoroase. Pentru a fi fericite, trebuie să învețe să se tempereze și să își gestioneze mai bine sentimentele și emoțiile.

5. Dinți de formă concavă:

Gingiile foarte proeminente, care se fac remarcate cu ușurință de fiecare data când o persoană zâmbește sau râde, sunt asociate cu lipsă de noroc în relații, în special în cele familiale. Persoanele respective se separă, adeseori, de familie încă de la vârste fragede. Nu întruchipează țiparul „bunului familist”, fiind mult mai apropiate de prieteni decât de rude. Legat de înfățișare, fizionomia inegală a dinților este asociată cu persoanele care nu inspiră încredere. Abordează cu reticentă relațiile cu acestea.

7. Dinții cu aspect zimțat:

Acest tip de dinți este caracteristic persoanelor active și implicate, mai ales în chestiunile legate de serviciu. Ele dau mereu dovadă de inițiativă, emit idei inovatoare și sunt, totodată, pasionale și sincere. Au un talent aparte pentru gestionarea relațiilor publice și socializează foarte ușor. Uneori pot trece drept încăpățânate și certărețe.

8. Dinți mici cu aspect îngrijit:

Persoanele cu dinții mici tind să fie foarte zgârcite. Pentru ele, totul se învârte în jurul banilor și nimic nu le motivează mai mult decât promisiunea unei recompense financiare. Tind să fie geloase și circumspecte, neavând încredere în nimeni. Existența unei strungi între dinții din față indică, de asemenea, o fire nechibzuită, risipitoare.

9. Dinți disproporționați în raport cu dimensiunile feței:

În acest caz, dinții păr a nu se potrivi cu fizionomia feței, îndeosebi atunci când sunt prea lungi, iar față prea scurtă. Acest aspect este corelat cu un număr mai mare de obstacole în viață. Din punct de vedere cultural, această fizionomie este evitată în societățile matriarhale din China, unde se crede că femeile din acest tipar nu sunt potrivite pentru rolul de soție.

10. Dinți îngrijiți, dar cu structură inegală:

În acest caz, dinții sunt când mici, când mari, când înclinați înainte, când înclinați înapoi, când prea lungi, când prea scurți. Chiar dacă au aspect îngrijit, structură lor este foarte inegală. Se recomanda că persoanele cu acest tip de dantură să poarte apărat dentar de la o vârstă cât mai fragedă.

Legat de personalitate, această dispunere a danturii desemnează o persoană imatură și pusă pe soții. Deși cu acest comportament caută să câștige simpatia celor din jur, de multe ori devin obositoare și iritante. Dacă dinții din față au aspect răsturnat sau inegal, persoanele respective pot avea dificultăți în relațiile cu părinții, indiferent dacă se separă sau nu de familie.