Clopotul iti poate ghici viata! Alege chiar acum un clopot si afla

Clopotul pe care il vei alege iti poate ghici viata uimindu-te la maxim cu adevarul indepartat care se aude despre tine. Afla chiar acum ce ti se va intampla, mai ales cum iti vor decurge majoritatea planurilor in urmatorii ani. Cum va fii viata ta cu exactitate! Ai dreptul doar la o singura alegere.

CLOPOTUL 1

O sa scapi de orice problema de sanatate si vei deveni o persoana vioaie, sociabila si prietenoasa, iar foarte curand grupul tau de prieteni se va mari considerabil. O sa ai absolut tot ceea ce iti doresti, iar o parte din visele tale se vor indeplini. Totul, dar absolut totul o sa fie perfect in viata ta, iar toti cei care ti-au facut rau vor plati pentru absolut tot ceea ce ti-au facut.

Daca nu ai prea multi companioni in drumul tau catre scopul cel mai mare, nu te teme si nici nu bate in retragere. E semn ca poti ajunge acolo unde ti-ai propus si de unul singur si cu atat mai mare va fi satisfactia ta finala daca ai reusit singur! Mergi mai departe, chiar daca te simti izolat, dat la o parte, ocolit de altii. Asta pentru ca esti diferit de ei si nimeni nu-ti intelege deocamdata alegerile.

Vei deveni o persona mult mai temperata si extraordinar de calma, va deveni o misiune imposibila ca cineva sa te enerveze. Nu te mai deschide asa tare in fata oamenilor, deoarece ei nu vor face nimic mai mult decat sa-ti puna sare pe rana si sa te faca sa te doara si mai tare, atat de tare incat sa-ti ia sufletul foc si sa se rupa in doua.

CLOPOTUL 2

Vei avea o familie care o straluceasca si o duci o viata plina de surprize frumoase alaturi de persoana iubita care te va iubi din toata inimioara sa pretioasa. O sa intalnesti foarte multi oameni de succes si te vei implica in foarte multe proiecte care iti vor aduce extrem de multe beneficii care te vor ajuta extrem de mult si te vor face sa ajungi pe o scara sociala mult mai inalta. O voce interioara iti atrage atentia asupra singurei solutii viabile in situatia de fata: sa pui punct. Nu are rost sa mai continui, dar parca ti-e putin frica sa renunti.

CLOPOTUL 3

Vei avea parte de o imensa avalansa de iubire si un imens munte de bani. Vei straluci de succes, iar toata lumea o sa te aplaude pentru absolut toate realizarile tale pline de succes reusite. Viata te va uimi, deoarece va lua o intorsautra extrem de mare, iar unele vise de-ale tale se pare ca vor deveni realitate facandu-te sa devii un om tot mai fericit si implinit din aproximativ toate punctele de vedere.

Incetul cu incetul se face otetul. Asa si tu, esti intr-un prelung proces de dezvoltare, de perfectionare, dar esti pe calea cea buna. Se vad deja efectele studiului tau aprofundat, si esti din ce in ce mai multumit de tine. Multa lume vede ce mult ai evoluat, apreciaza progresele tale si te motiveaza sa mergi mai departe in efortul tau de cizelare si desavarsire. Intr-o zi vei ajunge la nivelul visat, dar acum esti constient ca inca mai ai cate ceva de acumulat, cateva etape de parcurs, cateva etaje de ridicat la propria ta constructie, deci continua-ti munca!

Vei deveni o persoana mult mai organizata si ordonata in tot ceea ce face, astfel vei atrage spre tine multe afaceri banoase. Se pare ca ai ajutat persoane care nu meritau nici macar un deget intins din partea ta, asa ca, pe viitor sa ai grija foarte mare si sa nu mai repeti greselile pe care le-ai facut in trecut daca vrei sa nu te arzi si mai tare…

CLOPOTUL 4

O sa scapi de orice problema de sanatate si vei deveni o persoana vioaie, sociabila si prietenoasa, iar foarte curand contul tau bancar se va mari considerabil. O sa scapi de toate problemele ce iti aduc neliniste in viata si vei deveni o persoana spirituala si cu un echilibru al vietii impecabil demn de admiratia celor din jur. Nu te lasa pacalit de imaginea matura si sobra a persoanei cu care discuti azi chestiuni arzatoare. In spatele acestei masti se poate afla un dusman care poate interveni negativ in planurile tale.

Priveste aceste cuvinte ca pe o metafora, pentru ca tu esti intr-o astfel de etapa, cea de dupa boala: acum urmezi cu sfintenie tratamentul potrivit pentru a te vindeca. Continua ce ai inceput, esti aproape de vindecare! Vei deveni o persoana mult mai sociabila si prietenoasa iar datorita acestui lucru grupul tau de prieteni se va largi considerabil. Nu-ti mai pune increderea in nimeni daca vrei sa ai parte de bine si sa nu te arzi pentru cei care nu ar face absolut nimic pentru tine! Incearca sa-i tratezi cu distanta pe cei care te mint pe fata si isi bat joc de bunatatea ta!