Bianca Drăgușanu a ajuns la doctor. Ce diagnostic a primit vedeta: ”O să facem un RMN”

Bianca Drăgușanu a ajuns la medic și a primit un diagnostic. Vedeta s-a plâns de dureri și a trebuit să facă un control. Bianca Drăgușanu trebuie să facă un RMN, așa cum i-a recomandat doctorul care a consulatat-o.

Bianca Drăgușanu face multe sacrifii pentru a arăta bine. După ce în urmă cu câțiva ani a avut mai multe kilograme în plus, vedeta este acum foarte atentă la ceea ce mănâncă și face mult sport. Bianca Drăgușanu se antrenează intes în sala de fitness, iar aceste antrenamente i-au adus puține probleme

După ce s-a plâns de dureri, vedeta a mers la medic un a fost consultată și a fost informată că are probleme la nivelul meniscului. La recomandarea doctorului, Bianca Drăgușanu va trebui să facă un RMN pentru a putea primi un tratament potrivit.
„Tu ai probleme undeva la nivelul meniscului. De asta când am făcut testele speciale ai avut dureri pe partea internă şi externă. Ligamentele par să fie ok. Mai ai o mică tendinită. Asta din cauză că faci sport, stai mult în picioare. O să facem un RMN”, i-a spus medicul Biancăi Drăguşanu.