Au facut ele ceva! 10 animale care nu se asteptau ca stapanii sa vina asa repede acasa

Cand stapanii nu-s acasa, animalele rastoarna masa. Privirile vinovate pe care le au cand sunt prinsi ca-si fac de cap spun tot!

Ne fac viata mai frumoasa, ne incanta si de multe ori ne ofera lectii neasteptate de viata. Sunt prietenii nostri nedespartiti, ne iubesc, iar noi ii adoram, dar uneori nu se pot abtine sa nu comita niste giumbuslucuri care ne fac sa ne prapadim de ras, chiar daca tot pe noi pica toata treaba de a pune lucrurile la locul lor.

Cele mai multe animale de companie profita de absenta temporara a stapanilor pentru a-si face nitel de cap, iar atunci cand sunt prinse in flagrant, reactiile lor sunt atat de umane, incat te pufneste rasul – fie incremenesc surprinse, fie pun o privire rusinata, cerand, parca, iertare pentru ghidusiile comise.

Cand situatia scapa putin de sub control, tot ce ne ramane de facut este sa ne amuzam si sa le aratam si altora de ce sunt in stare animalele noastre de companie. Iata cateva exemplare jucause care nu se asteptau ca stapanii lor sa se intoarca atat de repede si sa le prinda asupra faptului.

 

Ups… Nu am fost eu!

Lesinat de bucurie, ha ha!

Prinsa cu mata-n sac!

Cerealele preferate!

Acest catel are un nou hobby!

A vazut stapana cum se machia…


Nici el nu stie ca a vrut sa faca…

Nu esti tu cand ti-e foame!

Vinovatul absolut!

Incearca sa bea apa?