Alege una din toate aceste flori si afla cat de feminina esti!

Ce floare v-a placut cel mai mult? Ea va dezvalui tainele feminitatii dumneavoastra! La mine a coincis 100%! Carei femei nu-i plac florile? Din toate varietatile de flori intotdeauna se vor gasi acelea care vor cuceri inima femeii.

Unora le plac florile in buchete, altora- florile in ghiveci, in glastra. Oricum, fiecarei femei i se ridica dispozitia cand iubitul vine cu flori. Dar de ce preferam anumite flori si nu altele nu e intamplator. Aceasta alegere depinde de manifestarea si dezvaluirea caracterului feminin al nostru.

Va propunem un test simplu si miraculos cu flori. Numai priviti-le, cat sunt de gingase si frumoase. E important doar sa alegeti acea floare pe care v-ati dori s-o primiti in dar! Descrierea caracterului dumneavoastra cititi-o mai jos. Daca ati ales doua flori, inseamna ca caracterul dvs include doua energii feminine.

Floarea 1

Feminitatea dvs intotdeauna se manifesta luminos si atrage atentia. Oriunde nu v-ati prezenta , intotdeauna sunteti subiectul discutiilor si atrageti un numar mare de priviri fixe. Barbatii pur si simplu va admira deschis, iar femeile va invidiaza. Dar pe dvs nu va intereseaza aprecierile si privirile. Dvs va cunoasteti valoarea si aveti un cerc strans de prieteni a caror parere conteaza pentru dvs.

Va e greu sa va incredeti in oameni, iar daca va incredeti – sunteti in stare sa rasturnati munti pentru acel om. Si sa nu dea Dumnezeu ca acea persoana sa va insele increderea – asa ceva dvs nu iertati. Va sta bine in fuste si in pantaloni, chiar daca preferati rujul in culori mai saturate, rosu-aprins e culoarea dvs.

Floarea 2

Gingasa , romantica, draguta fata, dvs sunteti idealul femeii la care viseaza multi barbati. Le permiteti sa va curteze, cu placere primiti cadourile si alte semne de atentie. Sinceritatea dvs nemijlocita si moliciunea calduroasa farmeca pe multi. Femeile cauta sa se imprieteneasca cu dvs.

Dar in spatele acestei moliciuni se ascunde o tija de fier. Dvs intotdeauna stiti sigur ce doriti si primiti aceasta practic intotdeauna. Aratati bine in rochii, bluze, tonurile calde ale imbracamintei nuanteaza farmecul dvs.

Floarea 3

Aveti multe calitati, incat e greu de selectat principalele. Sunteti cinstita, sincera, modesta, capabila sa sprijiniti pe altul in momente grele. Dvs treceti cu tarie prin incercarile vietii si cu credinta in mai bine depasiti momentele grele. Cu una ca dvs viseaza sa se insoare orice barbat. Ingrijita, talentata in ale gatitului gustos, in crearea comfortului casnic, fidela si modesta…Ce sa-si mai doreasca un barbat?

Dar nu va merge sa intalniti barbatul anumit, femeile- romanite deseori se ard la primele indragostiri. Aratati bine in alb si negru. Prea multe flori pe haina pot sa ditraga atentia de la persoana dvs… Iar dvs sunteti atat de frumoasa!

Floarea 4

Sunteti o optimista, un soare, energizant – iata cuvintele pe care le auziti deseori despre dvs. Zambetul dvs e capabil sa topeasca inima oricarui barbat, chiar si a acelui barbat rece. Va place foarte mult atentia din partea barbatilor, deseori prieteniti cu barbatii, dar prietenia aceasta se termina de obicei cu faptul ca ei se indragostesc de dvs. Sau ei s-au imprietenit cu dvs pentru ca din start erau indragostiti.

Fermecati barbatii, dar rar cand lasati pe cineva sa se apropie de dvs. “Dar nimeni nu stie cat plange noptile acea care merge prin viata razand” – aceasta e despre dvs. Totusi, cel care a reusit sa se apropie de dvs va primi cea mai buna femeie din viata lui si ultima dragoste. Va place sa experimentati cu infatisarea dvs si bine faceti! Dvs, ca nimeni alteia, vi se potrivesc cele mai incredibile si extravagante vesminte , coafuri si cosmetice.

Floarea 5

Deseori, dvs din copilarie va cunoasteti frumusetea. Inca de cand mama se plimba cu dvs copila, deseori auzea complimente cu privire la infatisarea dvs de la oameni necunoscuti. Dvs va clarificati foarte bine in oameni, stiti ce acund ei, nimic nu va scapa. Multe dintre prietene vin la dvs pentru a va cere sfatul, ca la psiholog.

Desigur, barbatii pur si simplu se lipesc de dvs. Totusi, dvs singura va alegeti barbatul. Cu al saselea simt dvs il determinati si il recunoasteti dintr-o mie. Dvs sunteti anume acea femeie care stie sa se imbrace scump, chiar cu un buget modest. Va sta bine cu aur, purtati-l mai des.

Floarea 6

Dvs sunteti o femeie neobisnuita. In dvs se combina calitati opuse, ghiata si foc… Chiar daca aveti o raceala si o liniste aparenta, in dvs clocoteste pasiunea. Si acel barbat care ar dezvalui aceasta – va fi intr-adevar fericit si va va face fericita. Iubiti doar pe unul singur si rabdarii dvs pot sa va invidieze ingerii. Dar daca ceva va va duce la punctul de fierbere , desi aceasta se intampla tare-tare rar, atunci dvs ravasiti totul in cale

Dvs atrageti barbati, dar deseori nu intuiti aceasta. Totul e in faptul ca barbatii vad doar masca cea din afara si nu se hotarasc sa se apropie de dvs. Aveti ochi foarte frumosi, ei farmeca si ai vrea sa te ineci in ei, ca in mare.