Alege una din toate aceste cesti si vei afla cum iti va merge in urmatoarea perioada

Subconstientul tau va va asimila ceasca, fara sa iti dai seama, cu o multitudine de lucruri ce capata aceeasi forma. Spre exemplu, cafeaua, apa, laptele puse in aceeasi ceasca vor capata aceeasi forma fie puse separat, fie puse impreuna. Acesta fiind si motivul pentru care alegerea unei cesti o sa iti poata spuna cate putin din fiecare plan. Astfel, vei putea stabili dupa propriile placeri cum o sa iti mearga in urmatoarea perioada.

1.Prima ceasca

Alegerea ta este una care influenteaza foarte tare in mod special desfasurarea placuta a lucrurilor pe plan profesional, fapt care aduce multe alte beneficii. Daca iti doresti sa afli totul detaliat si despre restul planurilor continua sa citesti aceasta descriere. Pe plan profesional o sa stai foarte bine. Foarte multe oportunitati vor aparea in viata ta pe plan profesional, iar daca vei stii cum sa profiti de ele vei reusi sa iti procuri foarte multe avantaje de pe urma lor.

Datorita oportunitatii ce va aparea pe plan profesional si tu vei avea parte de foarte multe castiguri financiare care o sa iti fie nemaipomenit de benefice. Vei reusi sa te descotorosesti de tot ceea ce te stresa pe plan financiar. Iar, datorita faptului ca vei reusi sa faci problemele financiare sa dispara vei putea, in sfarsit, sa te axezi pe planul sentimental. Vei incepe sa te puiti in inima fiecarui om pentru a afla cele mai ascunse secrete ale sale.

2. A doua ceasca

Alegerea ta influenteaza planul social in diferite feluri, fie mai in regula, fie mai rele, iar acest fapt afecteaza in acelasi timp si un alt plan. Daca iti doresti sa afli felul in care sunt planurile tale afectate, citeste in continuare. Pe plan profesional vei avea foarte mult spor de munca. Te vei ambitiona sa lucrezi din ce in ce mai mult si din ce in ce mai bine, iar asta o sa fie numai si numai in favoarea ta financiara.

Pe plan financiar, vei investi foarte tare in ceva ce o sa te faca foarte fericit. O sa castigi foarte multi bani pe urma acestei investitii. O vei putea numi chiar si cea mai buna investitie din intreaga ta existenta. Sociabilitatea ta va scadea considerabil! Iar acest fapt o sa iti aduca un dezavantaj sentimental. Va deveni din ce in ce mai greu sa iti gasesti un suflet care sa te iubeasca, insa cand il vei gasi vei stii ca te iubeste cu adevarat.

3. A treia ceasca

Faptul ca ai ales aceasta ceasca semnifica sporirea semnificativa a planului tau familial, lucruri bune in familie care vor favoriza si planul sentimental. Pentru a afla totul despre fiecare plan in parte citeste intreaga descriere a alegerii facute de tine. Pe plan profesional vei avea foarte multe idei noi.

Aceste idei o sa reuseasca sa te perfectioneze si sa iti mareasca valoarea in ochii oamenilor din jurul tau. Nu sunt excluse castigurile financiare,insa despre ele vom vorbi in urmatorul paragraf. Datorita ideilor pe care le-am mentionat mai sus se pare ca o sa reusesti sa obtii foarte multi bani. Mandria ta de sine va spori enorm cand vei vedea ca toti banii primiti ti se datoreaza tie si mintii tale stralucite.

Datorita armoniei si pacii din familie vei sta foarte bine si pe plan sentimental. Dat fiind faptul ca starea ta depinde mult de ceea ce te inconjoara, vei deveni un om mai pasnic, mai linistit si mult mai iubitor decat ai fost vreodata.

4. A patra ceasca

Alegerea ta influenteaza planul financiar in diverse moduri, fie mai placute, fie mai groaznice, iar acest lucru afecteaza totodata si un alt plan. Daca iti doresti sa afli felul in care sunt planurile tale afectate continua sa citesti aceasta descriere. Pe plan profesional, la locul de munca, vei intampina mici probleme in comunicarea cu ai tai colegi. O sa existe ceva ce o sa creeze foarte multe certuri intre tine si ei, insa intr-un final se va lasa pacea.

5. A 5-a ceasca 

Alegerea ta este una care favorizeaza foarte tare pacea, linistea si armonia pe plan sentimental, fapt care va a aduce foarte mute avantaje pe un alt plan, si anume cel spiritual. Pentru a afla mai multe detalii citeste toata descrierea. Planul tau profesional va suferi foarte multe schimbari radicale. Domeniul in care profesezi va deveni unul mult mai bine platit, ceea ce o sa te avantajeze si pe alte parti. Ar trebui sa lucrezi mai cu spor pentru o marire.

6. A 6-a ceasca

Aceasta alegere o sa favorizeze foarte tare planul medical, fapt care o sa avantajeze si alte doua planuri. Pentru a afla care sunt urmatoarele planuri si cum o sa-ti mearga in urmatoarea perioada si pe restul, citeste in continuare! Pe plan profesional pentru tine se anunta un nou loc de munca. Cel mai posibil in acelasi domeniu pe care il profesezi acum. Insa mult mult mai bine platit ce o sa iti aduca mai multe avantaje financiare si nu numai.

Asa cum deja ai citit, o sa ai parte de sute de avantaje financiare. O sa iti poti satisface fiecare nevoie materiala in parte care, pana acum ceva timp parea imposibil de atins. O sa ai bani pentru orice dorinta! Sanatatea ta merge numai si numai spre bine, chiar daca anumite caracteristici te faceau ca crezi opusul. Ceea ce te face o persoana mult mai senina, mai pasnica, mai iubitoare si mai linistita. O iubire mare se apropie de tine cu pasi repezi!