5 trucuri simple de coafat care te vor face să arăți cu cel puțin 5 ani mai tânără

Tineretea este o arta, iar intretinerea ei, un talent. Exista metode, solutii si idei, unele dintre ele, cu totul speciale care te pot face sa arati si sa te simti mai tanara decat esti in realitate. Avantajele nu pot fi decat de partea ta, iar Eva iti ofera cateva idei si sfaturi, culese de la specialisti care si-au confirmat talentul de a intretine tineretea. De fapt, este pana la urma o stare de spirit, care vine din interior, iar exteriorul trebuie sa poata sustine energia din interior.
1.Buclele

Când vine vorba de stiluri de tunsoare, cel mai bun mod de a te face să arăți mai tânăr este să alegi tunsori stratificate sau tunsul în trepte.

2.Culoare

Părul de culoare deschisă creează un efect de întinerire – aceasta este una dintre regulile fundamentale ale coafării. Cu toate acestea, trebuie să aveți grijă să selectați tonul și umbra potrivită. Se recomandă să vă faceți părul mai mult de două sau trei tonuri mai deschise decât culoarea sa naturală.

3.

Pentru femeile care nu doresc modificări radicale ale imaginii, sfatul nostru este să încercati să luminati câteva suvite. Acest lucru va da strălucirepielii dvs. și va adăuga dinamică imaginii dvs. de ansamblu.

4.Lungime

Parul scurt este asociat cu un stil de viata activ si cu tineretul, astfel incat cu cat inaintati in varsta cu atat tunsoarea trebuie sa devina mai scurta.

5.

Dar aveți grijă să evitați extremele – coafurile ultra-scurte tind să accentueze ovalul feței, care în mod inevitabil devine mai puțin definită odată cu vârsta. Cea mai bună opțiune este de a alege lungimi care variază de la nivelul bărbiei la nivelul gâtului.