3 tipuri de femei, pe care barbatii le doresc, insa se tem de ele

Stiu ca unii barbati sunt deranjati de conceptul “femeie puternica”. Adesea ei echivaleaza cuvantul “puternic” cu “independent” sau “integru” si sunt extrem de iritati. Cred ca in spate se ascunde frica de a nu fi iubit, pentru ca din definitiile acestor cuvinte, rezulta ca femeia nu are nevoie barbat. Insa nu este asa.

1. Femeia puternica

Este femeia care are un suport interior sau, altfel spus, un caracter puternic. Nu rau sau crud, ci anume puternic. Este femeia cu principii, convingeri si putere de vointa care ii permit sa faca fata dificultatilor vietii.

Cuvantul “puternic”, in acelasi mod poate fi atribuit si barbatilor, ceea ce nu inseamna putere fizica. Omul puternic este cel care se ridica daca s-a impiedicat sau a cazut. Intotdeauna se ridica. Orice s-ar intampla.

In acest sens, este bine ca barbatul sa aiba o femeie puternica alaturi. Pentru ca ea nu va plange daca te vei imbolnavi, te va vindeca si va face tot ce depinde de ea. Nu te va cicali ca nu aduci bani in casa, atunci cand iti vei pierde jobul – ea va lucra singura. Va creste copiii, indiferent daca esti plecat intr-o calatorie de afaceri sau esti intotdeauna langa ea.

Puterea nu are sex. Aceasta este o categorie universala.

2. Femeia independenta

Este expresia cea mai dureroasa pentru barbati. De ce? Pentru ca pe multi dintre ei ii afecteaza independenta femeilor. Sau astfel percep ei acest cuvant.

Femeia independenta pentru barbat este un bonus suplimentar. Ea oricum sta ferm pe picioare. Ea nu va sta pe umerii tai si nu se va agata de tine. Ea are ocupatiile sale. Nu-ti va cere bani, pentru ca are propriii bani. Va accepta darul, numai atunci cand vei dori sa o faci fericita – ea nu va vinde atitudinea fata de tine pentru daruri. Poti fi sigur ca daca este cu tine, este pentru ca te iubeste si nu pentru ca are nevoie bunurile tale.

Libertatea ei de alegere te sperie, insa ea iti poate oferi increderea ca pentru aceasta femeie tu esti cel mai bun.

3. Femeie integra

Orice persoana matura psihologic ar trebui sa fie integra. Asta nu inseamna ca nu ai nevoie de nimeni, inseamna ca esti o personalitate completa. Esti persoana care si-a constientizat complexele, si-a cunoscut esenta si poate juca schimband mastile usor si liber sau traiesti constient fara masti. Esti persoana care nu are nevoie de alta persoana pentru fericire.

O femeie integra, precum si un barbat integru, intra voluntar intr-o relatie. Ei aspira impreuna sa simta dragostea, sa-si descopere unele parti, daruind si primind.

O femeie integra nu va fi dependenta de dragoste. Daca te-a ales, atunci spera ca impreuna va veti simti mai bine: nimeni pe nimeni nu va salva, vindeca sau urmari. Doar intre persoanele integre este posibila Iubirea